Yeni
videoluurun
Uvex Türkiye
Uvex Türkiye

Uvex phynomic wet ıslak emniyet eldiveni

0 yorum

KDV Dahil Tutar: 0,00

Ürün Fiyatı: 0,00 + KDV
Adet
Stoğa Girince Haber Ver

 

Uvex phynomic wet ıslak emniyet eldiveni

 

Uvex phynomic ISLAK emniyet eldiven


Yeni güvenlik eldivenleri Uvex phynomic hassasiyet gerektiren tüm faaliyetler, örneğin hassas çalışma, hassas montaj çalışmaları, genel bakım çalışmaları için uygundur değişir. Uvex phynomic eldiven, ikinci bir deri gibi ellerinizi uygun ve özellikle esnektir. Uvex phynomic ISLAK emniyet eldiven aralığında daha güçlü bir seçenektir. Antrasit renkli su-polimer kaplama orta nemli ve yağlı ortamlar için kavrama olağanüstü seviyeleri sunuyor. Uvex phynomic güvenlik eldivenleri - 3 boyutlu hassas.


Uvex phynomic ISLAK emniyet eldiven

 

  • Mükemmel uyum Olağanüstü doğal dokunuş

  • Maksimum esneklik

  • Üstün kuru ve ıslak kavrama

  • Yağ / emülsiyonlar kapalı rulo, yağ emilir

  • Yüksek solunum optimum takan iklim ve konfor sağlar

  • Güvenli ve pratik

  • Son derece dayanıklı Cilt güvenli - ürünün güvenli - Uvex saf standart

  • Dermatolojik olarak onaylı

  • Hiç bir cilt tahrişi

  • Geliştirilmiş cilt bakım ve ürün koruma

  • Uvex phynomic YAŞ: avuç içi ve parmak uçlarında kaplama


     

Uvex phynomic wet ıslak emniyet eldiveni Standartı


EN 388 – Mekanik riskler EN 388 Performans seviyeleri: 1. Pozisyon: Aşınma dayanımı (0 - 4 seviye arası) 2. Pozisyon: Kesilme dayanımı (0 - 5 seviye arası) 3. Pozisyon: Yırtılma dayanımı (0 - 4 seviye arası) 4. Pozisyon: Nüfuz etme dayanımı (0 - 4 seviye arası)


Koruyucu eldivenler sağlığa zararlı maddeler içermez. Cildi tahriş etmez. Koruyucu eldivenler çözücüler (solvent), hızlandırıcılar ve alerjik maddeler içermez. Optimum ürün koruması sağlar.

Dermotolojik olarak onaylı


El koruma ürünleri, tasarlandıkları amaçlar için kullanıldıklarında çok iyi cilt toleransı sergilemiştir. Bu inceleme Contract Research Organization tarafından yapılmıştır proDERM Institute for Applied Dermatological Research GmbH (Germany). proDERM Studies 11.0356-02; 11.0482-11; 13.0202-02

Oeko-Tex Standard 100 Oeko-Tex Standard 100, o standardın ölçütlerine göre test edilen ve onaylanan koruyucu eldivenlerin kesin olarak insan sağlığına zararlı olabilecek hiçbir madde içermediklerini gösterir. Sadece çok sıkı standart koşullarına uyan ve sürekli test edilen ürünlere Oeko-Tex sertifikası verilmektedir.

uvex climazone uvex climazone, her tür iş ve çalışma ortamına uygun en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, ultra rahat iklimlendirme yönetimi sistemimizdir. Bilimsel çalışmaları temel alan ve bunlara uygun geliştirilen uvex climazone, iklim koşulları ya da fiziksel faaliyetler her ne olursa olsun her türlü işyeri için mükemmel çözümdür.


3D-Ergo Teknolojisi Parmak uçlarına kadar tam hissetme hassasiyeti. Çığır açan 3D ergo teknolojisinin temelinde, anatomik olarak şekillendirilmiş 3d ergo el şekli, elastik aqua polimer kaplama ve poliamid / elastan bazlı 15-ölçü ince-dokuma astar yer almaktadır.

Aqua-Polimer-Kaplama Harikulade kuru ve ıslak kavrama. Çığır açan aqua-polimer kaplama, kuru, ıslak ve yağlı çalışma alanlarında mümkün olan en iyi işlevselliği, korumayı ve dayanıklılığı garanti eder.

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Benzer Ürünler

© 2020 Uys İş Güvenliği Malzemeleri Ltd Şti | BURSA 0 224 233 01 40 - 0224 443 64 91. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.