İŞ KIYAFETLERİ

iş kıyafetleri

İŞ KIYAFETLERİ

Her meslek bir başka meslek ile aynı değil. Her mesleğin kendine göre çalışma koşulları ve zorlukları var. Bu doğrultuda da bir takım şeyler gerekiyor. Mesela şantiye, marangoz gibi bir yerde normal bir kıyafet giyemezsiniz. Ha tabi giyersiniz ama ne kadar doğru olur, orası tartışılır. Böyle yerlerde, kısacası çalışma koşulları ağır olan yerlerde özel kıyafetlere yer verilmelidir. Biz bunlara iş kıyafetleri demekteyiz. Normal kıyafetlerin aksine işiniz ve firmanız için özel hazırlanan, normal kıyafetlere göre bir takım farklılıkları olan kıyafetler bunlar. Tabiri caizse iş güvenliği kıyafetide diyebiliriz. Bu iş güvenliği kıyafetlerinin daha öncede dediğim gibi normal kıyafetlere göre farklılıkları var. Bunlardan biraz bahsetmek gerekirse kolay kolay yanmaz olması, yırtılmaması, eskimemesi gibi. Tabi daha ek özellikleri var ama çok detaya inmemize gerek yok. Bu alanda da çok fazla kaliteli iş güvenliği kıyafeti yapan firma yok. Sadece biz Uys İş Güvenliği Ekipmanları gibi köklü, prestijli ve bu sektöre yön veren firmalardan almanızı tavsiye ederim.
 
İş kıyafetleri alanında da Uys İş Güvenliği Ekipmanları kendini kanıtlamış durumda. Bursada olan bu firmamızda her sektöre uygun iş güvenliği kıyafeti bulunmakta. Ayrıca Uys İş Güvenliği Ekipmanları tüm iş kıyafetlerini kendi imalathanelerinde, kendi personelleri tarafından yapmaktadır.  Sipariş edeceğiniz iş güvenliği kıyafetlerinde kendi şirketinizin logosu, resmi, ismi veya hepsi birden yer alabilir. Bunun için tek gerekeken bize bunu belirtmenizdir. Sadece resmi bir firmaya gelip direkt elden almak zorunda değilsiniz. Uys İş Güvenliği Ekipmanları’nın sitesine girerekte iş kıyafetleri alanından firmanıza özel iş güvenliği kıyafetleri yaptırabilirsiniz. Bu hem firmanız veya şirketinizin prestijini arttıracak hem de sizi temsil eden çalışanlarınızın sizi daha iyi bir şekilde temsil etmesini sağlayacaksınız. Yani bu işten en karlı biz değil siz çıkacaksınız. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken mağazalarımıza ya da internet sitemize gelerek, iş kıyafetleri alanından firmanıza uygun modeli seçip, siparişi vermek.
 
Sizlerde kaliteli, iş yerinize özel,  dayanıklı iş güvenliği kıyafetleri arıyorsanız hemen bizimle iletişime geçin ve tıklayın Uys İş kıyafetleri farkını görün.
 

© 2020 Uys İş Güvenliği Malzemeleri Ltd Şti | BURSA 0 224 233 01 40 - 0224 443 64 91. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.