Yeni
videoluurun

Kazasız Gün Panosu - Firmanıza Özel Logolu

0 yorum

KDV Dahil Tutar: 0,00

Ürün Fiyatı: 0,00 + KDV
Adet

Kazasız Gün Panosu - Firmanıza Özel Logolu


Ölçü: 164 x 100 cm

Logo, içten aydınlatmalı, Sağ üst köşede sıcaklık göstergesi, Türkçe ve farklı dillerde dönüşümlü olarak görüntüleme yapılabilir.
Fabrika ve diğer üretim yapan işletmelerde kullanılmak üzere otomatik gün sayan "İş Kazası Gün Sayan" led tabelalar ile her gün elle güncelleme gerekliliği ortadan kalkıyor.
Alüminyum kompozit panel üzerine uygulanan iş kazası led tabelalarda saat, tarih ve sıcaklık değerlerini de aynı zamanda otomatik olarak göstermeniz mümkündür.
Basit arayüzlü programı sayesinde en son iş kazası olan tarihi belirtmeniz Kazasız İş Gününü sayması için yeterlidir. İşletmeniz için özel projelendirip ürettiğimiz kazasız iş günü tabelasında şirket logonuz da yer almaktadır.
Kazasız iş günü tabelasını istediğiniz dillerde yazabilirsiniz, Türkçe, İngilizce veya diğer bütün dillerde fabrika veya üretim tesisinizde kaç gündür iş kazası olmadığını yazmak oldukça basit.
Tek bir kazasız iş günü panosu kullanarak sizin belirleyeceğiniz aralıklarda bütün dillerin geçişleri sağlanabilir. Elektronik Led Işıklı İş Kazası Tabelasında dilerseniz fabrika içi duyuruları bile yayınlamanız mümkündür.
Işıksız veya Işıklı olarak Fabrika veya Şirket logonuzla işletmenize özel imal edilen Kazasız iş günü panoları 2 yıl garantili olarak hazırlanmaktadır.
Sayaç kısmı LED panel ile otomatik olarak gün sayan Kazasız İş Günü panosunda opsiyonel olarak tarih, saat ve sıcaklık değerleri de görüntülebilmektedir.
Kasa imalatında Alüminyum Kompozit panel ve pleksiglass levha kullanılan panolarda renk solması veya paslanma söz konusu değildir.
Kazasız iş günü panoları montaja hazır vaziyette sevk edilmektedir. 

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Benzer Ürünler

© 2020 Uys İş Güvenliği Malzemeleri Ltd Şti | BURSA 0 224 233 01 40 - 0224 443 64 91. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.